Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek Bemutatkoznak az ATC tagjai 3. rész: Kövécs Róbert, Kövécs Kft.

Videósorozatunk 3. részében a Kövécs Kft. részéről Kövécs Róbert az AgroFIELD Termelői Clubban való részvételükről osztja meg velünk tapasztalatait.



A Kövécs Kft-vel 2014-re visszanyúló kapcsolatban állunk, és egyik alapítótagja a 2019-ben megalakult AgroFIELD Termelői Clubnak.  Gazdaságuk az ország egyik legjobb adottságú régiójában helyezkedik el, ahol a talaj és az időjárás szerencsés kombinációjának köszönhetően szinte minden növény átlag feletti hozammal termeszthető. A termelés mellett sokat foglalkoznak gazdálkodásuk számaival és felismerték, hogy termelési költségeik elég magasak, így kiváló lehetőség volt az ATC-hez történő csatlakozás, mely termék értékesítéstől független összefogás, ahol közösen beállított kísérletekkel, hiteles eredményekre alapozva, együtt tudunk jobb döntéseket hozni.
A klub vizsgálatai rámutattak, hogy az általuk használt nitrogén mennyiségnél kevesebb is elegendő a kukorica és a búza tekintetében, így a “klubtagság” költségének akár többszöröse is már az első évben megtérülhet.


Csatlakozz az észszerűséghez!

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, vagy az űrlapon!



Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.