Széchenyi 2020
Agrofil-SZMI Kft.

Bemutatkozás Kik vagyunk?

Agrofil-SZMI Kft. közel húsz éve áll hazai és nemzetközi partnerei rendelkezésére a mezőgazdasági szaktanácsadás és a kutatás-fejlesztés területén. Két telephelyünkön közel 40 munkatárs dolgozik (agrár- és kertészmérnökök, növényorvosok) a legkorszerűbb technológiai feltételek mellett. A két évtizedben jelen voltunk számos új innováció és elmélet gyakorlatba ültetésénél. Partnereink számíthattak ránk és mindig naprakészek voltunk a legújabb megoldások megismerésében. Az Agrofil és munkatársai kritikus szemlélete mindig segített a valós eredmények feltárásában, ezzel a partnerek szakmai tisztánlátásában. Munkánk hazai és nemzetközi megítélése kiváló. Szűkebb szakterületünkön belül, páratlan, magyar családi vállalkozás vagyunk, mely struktúra garantálja a jó minőségű és testreszabott szolgáltatást és a partner központú kapcsolattartást.

Szerkezetében és tartalmában teljesen megújuló honlapunk számtalan hasznos szakmai és gazdasági információval, cikkel és videóval frissül. A hasznos információkért cserébe csupán annyit kérünk, hogy észrevételeikkel, javaslataikkal segítsék a cégünk és Önök közötti kommunikációt.

Egészséget, eredményes gazdálkodást, nálunk pedig hasznos „böngészést” kívánva, maradok tisztelettel:

Lajos Mihály
ügyvezető igazgató


Hírek, szakcikkek Aktualitások

„Halászat hülyékre…”, avagy az alkalmazott adat pontossága

„Halászat hülyékre…”, avagy az alkalmazott adat pontossága

Robert Shiller és szerzőtársa (amerikai közgazdászok) Fishing for Phools című könyvében ír arról az információ aszimmetriáról, mely az árut eladó és azt megvásárló között feszül.

Beporzó méhek a kiskertben

Beporzó méhek a kiskertben

Napjainkban egyre többet olvashatunk a beporzó rovarok jelentőségéről és egyedszámuk csökkenéséről. Nélkülük igen szerény zöldség és gyümölcs kínálat lenne elérhető számunkra, kerülhetne az asztalunkra.

HEKTÁR: No-till a magyar ugaron

HEKTÁR: No-till a magyar ugaron

Elhagyható a talajművelés a hazai talajainkon? Vagy egy szűk kör hóbortja, és Magyarországon esély sincs a rendszer működtetésére? Mik a no-till technológia kihívásai? Mi a helyzet a takarónövényekkel, a gyomosodással, a szerkivonásokkal?

összes cikk megtekintése
Ismerje meg eszközparkunkat!
Megnézem

Galéria Mezőgazdaság az Agrofil szemével!

Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.