Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek Harmadik évkönyvüket is átvehették az AgroFIELD Termelői Club tagjai

A 2020-as évkönyvhöz képest is bővített terjedelemmel, mégtöbb eredmény került egy kötetbe; 295 oldalnyi kísérleti eredmény, táblázat, diagram és értékes információ.

A 2020/21-es gazdasági év kísérleti eredményeit összefoglaló évkönyvünk megjelenése – eddigi rövid, mégis hagyományteremtő története során – sohasem volt időszerűbb, mint éppen napjainkban. Bár voltak jóslatok, melyek nehéz időkre figyelmeztettek, de ilyen mértékű változásokra – úgy gondolom – senki sem számított. Az input-anyagok árának ingadozásai, de legfőképpen a soha nem látott mértékű emelkedése, az ellátási láncok, illetve konkrét útvonalak felszámolása egyre átláthatatlanabb körülményeket teremt. A 2021-es évkönyvünk – de méginkább az eddig megjelent AgroFIELD Termelői Club Kísérletek évkönyve teljes sorozata – tartalmas szakmai segítséget nyújthat abban, hogy milyen stratégiák mentén vészelhetjük át az előttünk álló nehéz időszakot, vagy – egy még rosszabb forgatókönyv megvalósulása esetén – hogyan készülhetünk fel a jövő újabb kihívásaira. Mindegy milyen nehézségek várnak ránk a szakmában, a „két lábbal a Földön-járás”, a tények ismerete és a marketing-mesék távoltartása sohasem volt fontosabb feladat számunkra! Csak a valóban hatékony megoldások alkalmazása segíthet bennünket e nehéz időkben.


Az ATC évkönyv azért jött létre, hogy a klub tagjai számára rendelkezésre álljanak az adott évi kísérleti adatok, eredmények, ugyanis ezek az információk alapozhatják meg jó és hasznos döntéseiteket, melyek a bázisát adják az úgy óhajtott elégedettségnek, ami minden sikerünk mozgató ereje.

Te is szeretnél ennek a munkának és tudásnak a részese lenni?

Csatlakozz az AgroFIELD Termelői Clubhoz!


Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.