Agrofil-SZMI Kft.

Szolgáltatásaink AgroFIELD Termelői Club (ATC)

Az Agrofil-SZMI Kft., felismerve a szántóföldi növénytermesztés rohamtempójú változásait, s az abban rejlő, a termelőkre leselkedő veszélyeit, AgroFIELD Termelői Club néven klubot szervez.


E keretek között a termelőknek lehetőségük nyílik tájékozódni az új technológiai elemekről, azok hatékonyságáról, eredményességéről. Emellett lehetőségük nyílik a hagyományos technológiai elemeik alkalmazásának is finomítására, költséghatékonyabbá tételére. A klubot kifejezetten olyan termelőknek ajánljuk, akik a változásokat figyelemmel kísérik, követik, és, ha eljött az idő, akkor mernek lépni.

A közösség legfontosabb célja a tagok jövedelmezőségének növelése. Ennek érdekében egyfelől minőségi és független, termeléshez kötődő szakmai információkat gyűjt, állít elő és juttat el a klub a tagjai számára, másfelől egy, a szakmájára igényes, „ínyenc” közösséget teremt minőségi szakmai programokkal, ahol a tanulás és az információcsere közvetlenül és fájdalommentesen bonyolódhat.

Az információ gyűjtés forrásai:

• termék-független termelői (nagy parcellás) és kisparcellás kísérletek

• termelői tapasztalatok

• termelői adatgyűjtés és adatelemzés

• hazai és nemzetközi szakirodalom, egyéb elérhető források


Az információ átadás formái:

• zárt rendezvények a klubtagok számára (konferenciák és szántóföldi bemutatók, klub összejövetelek)

• belső hírlevelek és szakcikkek

• külön szaktanácsadás keretein belül személyes konzultációk és kapcsolattartás


Az ATC keretei között keletkezett információ a közösség tagjainak tulajdona. Az információ érték, ezért minden tagnak kötelessége gondoskodni arról, hogy az információ a közösséget szolgálja, mely a közösség versenyelőnyét alapozza meg. A tag köteles megőrizni a szakmai információt a klub tagjai számára, kerülve a közös erőfeszítéssel keletkezett információ szétszórását, megőrizve az információnak a közösség számára, a jövőre nézve jelentkező versenyelőnyét.

Az ATC évkönyv azért jött létre, hogy a klub tagjai számára rendelkezésre álljanak az adott évi kísérleti adatok, eredmények, ugyanis ezek az információk alapozhatják meg jó és hasznos döntéseiteket, melyek a bázisát adják az úgy óhajtott elégedettségnek, ami minden sikerünk mozgató ereje.

A tagság előnyei:

• naprakész és mért adatok alapján hozhatnak a Club tagjai üzemi döntéseket;

• folyamatosan a figyelem középpontjában vannak a változások, a trendek és azoknak a gazdálkodókra és a gazdaságokra előre jelezhető hatásai;

• információ-orientált, reklám-mentes szakmai rendezvényeken, tanulmányutakon vehetnek részt az ATC tagjai;

• a gazdálkodás költséghatékonyabbá válik;

• valamint utoljára, de nem utolsósorban: a közösségi élmény és alkotó közösség varázsa!

Az AgroFIELD Termelői Club-ot az Agrofil-SZMI Kft. működteti és tartja fent a tagok befizetéseiből, melynek átlagára a mai árszinten 4 Kg/ha/ év nitrogén hatóanyag árába kerül. Kell még több érv ehhez a nívós szakmai közösséghez való csatlakozáshoz?

Keressenek bennünket elérhetőségeinken! 


Kapcsolat Írjon nekünk!


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.