Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek "A termelésben a valódi hatékonyságot nyújtó megoldásokat keressük" - Bemutatkoznak az ATC tagjai I. rész

A következő hetekben bemutatkozik néhány klubtag, akik arról fognak beszámolni, mit adott számukra az ATC, miért lettek klubtagok és, hogy mivel járulnak (eredményesen) hozzá a közös munkához. Kezdjük azzal, mit is jelent az AgroFIELD Termelői Club?



Az évek során felismertük, hogy az inputokban és a technológiákban rejlő termelékenységi, esetleg környezeti előnyöket nehéz kiaknázni a termelőknek, mivel nincs, vagy nem kapnak ehhez kellő információt vagy segítséget beszállítói oldalról. Ezért nem megfelelő módon vagy körülmények között alkalmazva, az ígért és várt előnyök nem, vagy nem a kívánt mértékben jelennek meg a termelés során.

    Az AgroFIELD Termelői Club segítségével a tagok nemcsak passzív szemlélői az eredmények megszületésének, hanem aktív résztvevői is. Az így megszerzett tapasztalat beépítése a döntéshozatali struktúrába könnyebbé, gyorsabbá és életszerűbbé válik. A tagok az értékesítéstől független eredményeket ismerhetnek meg, lehetőséget nyújtva a tisztánlátásra. A közösség legfontosabb célja a tagok jövedelmezőségének növelése. Ennek érdekében egyfelől minőségi és független, termeléshez kötődő szakmai információkat gyűjt, állít elő és juttat el a klub a tagjai számára, másfelől egy, a szakmájára igényes, „ínyenc” közösséget teremt minőségi szakmai programokkal, ahol a tanulás és az információcsere közvetlenül és fájdalommentesen bonyolódhat.

     Szolgáltatásunk segít, ha van szakmai kíváncsiság a hasznosság tekintetében, de nincs eszköz és módszertani ismeret egy jó vizsgálat beállításához. Ilyenkor mi szállítjuk a szükséges eszközöket, a módszertant a gazdasághoz és adjuk át a helyben beállított saját kísérletek eredményeit, kiegészítve más tapasztalatainkkal. Segítünk akkor is, ha rendelkezésre áll a technika, de a módszertan hiányos, vagy túl fáradságos a termelő számára. Ilyenkor a termelő eszközeivel, a termelő eszközeire megtervezzük a kívánt vizsgálatot, a kísérlet azokkal beállításra kerül és a termelő eszközeivel gyűjtött információkból kinyerjük a vizsgálatok eredményeit. Az adatokat feldolgozzuk a termelő számára, saját tapasztalatinkkal kiegészítve beszámolunk az eredményekről, igény szerint javaslatot teszünk az alkalmazhatóságra, illetve a szükséges változtatásokra.

    A klubot kifejezetten olyan termelőknek ajánljuk, akik a változásokat figyelemmel kísérik, követik, és ha eljön az idő, akkor mernek lépni.


Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, vagy az űrlapon!




Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.