Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek AgroFIELD Termelői Club találkozó – Jakabszállás

Február 22-én, az idei évben első alkalommal került megrendezésre az AgroFIELD Termelői Club konferencia, melynek helyszíne ezúttal Jakabszállás volt.

A terménypiaci aktualitásokról és a lehetséges jövőbeli kilátásairól Várady-Szabó Zoltán, az Agrimpex Kft. ügyvezetője tartott előadást, a megszokott tematika mentén.


Lajos Mihály, az Agrofil-SZMI Kft. ügyvezetője prezentációjában a kukorica kísérletek eredményeit (sorsűrítéses kísérlet, nitrogén-reakció kísérlet) ismertette, zárásként pedig összefoglalta a kukorica hibrid-karakterisztika kísérletekből levont fontosabb következtetéseit.


Az est vendégelőadója Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora volt, aki „Jövőképes talajművelési technológiák” címmel a természetet befogadó (regeneratív) gazdálkodás lehetőségeit részletezte és fokozatos bevezetésének szükségességére hívta fel a figyelmet.


Ez a találkozónk is a már megszokott, felszabadult, baráti légkörben telt. A tartalmas előadások mellett természetesen személyes beszélgetésekre, tapasztalatcserére is volt lehetőség.




Hunyadi-Buzás Balázs, Agrofil-SZMI Kft.




Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.