Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek KONFERENCIA-KÖRÚT – 3+1 gondolat Dr. Virág István GPS termékmenedzser előadásából

Dr. Virág István előadása is része volt az AGROFIL-SZMI Kft. konferencia-körút programjának.

„Egy tápanyag visszapótlási térkép vagy terv elkészítése egy informatikában jártas ember számára nem különösebben nehéz feladat. De vajon ki tudja megbízható módon megmondani, hogy hova mennyit és milyen formában érdemes kijuttatni, hogy a helyspecifikus gazdálkodás ne csak egy tudományos szférákban hangzatos és divatos téma maradjon”

„Egyre inkább előtérbe kerül a távérzékelt adatok felhasználása szaktanácsadáshoz, kiegészítő vizsgálatok nélkül. Valóban kihagyható a folyamatból a talaj adottságok figyelembe vétele és az éveken át tartó kísérleti eredmények feldolgozása?”

„Amíg Európa szerte elképesztő mennyiségű élelmiszer válik hulladékká nap mint nap, addig úgy gondolhatjuk, nincs miért aggódnunk. Ahhoz hogy ez a fajta „jólét” fennmaradhasson elkerülhetetlen, hogy a legmodernebb technológiákat ne csak alap szinten alkalmazzuk, hanem teljes mértékben kihasználjuk a bennük rejlő lehetőségeket.”

„Aki már megtapasztalta milyen végigdolgozni egy hosszú napot a GPS technológia segítségével, az többet nem akar nélküle munkába állni.”


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.