V. AgroFIELD Akadémia Konferencia
Agrofil-SZMI Kft.

V. AgroFIELD Akadémia Konferencia

- Dombóvár

- Hódmezővásárhely

- Hajdúnánás

- Püski


A 2020-2021-es termelési év rendezvényeit a COVID-19 járvány jelentősen átalakítva az on-line térbe kényszerítette, vagy annak megszervezését akár meg is hiúsította. Reményeink szerint (is) az élet visszatérhet az eredeti kerékvágásába és újra találkozhatunk szakmai rendezvényeken. A nyitás keretében várjuk az objektív vizsgálati eredmények iránt érdeklődő mezőgazdasági termelőket, a 2020. évi AgroField Termelői Club kísérleteinek átbeszélését célzó rendkívüli AgroField Akadémia Konferencia rendezvény sorozatunkra, mely az idei évben díjtalan, de a járványhelyzetre való tekintettel regisztráció köteles.


A konferencia után -egy szintén regisztrációhoz kötött nyereményjáték keretében a szerencsés, - és egyben a Termelői Club iránt érdeklődő nyerteseknek lehetőségük nyílik, az AgroFIELD Termelői Club által szervezett Nyitott Klub eseményen részt is venni. Az exkluzív szántóföldi bemutatón testközelből tájékozódhatnak az ATC-ben folyó munkákról. Az eseményen alkalmuk nyílik betekinteni a klubéletbe, este találkozhatnak a klub tagjaival, akikkel felejthetetlen hangulatban, értékes szakmai beszélgetéseket folytathatnak finom borvacsora keretében, az Agrofil vendégeiként. 
08:30 – 09:00 Regisztráció

09:00 – 09:15 Nyitó előadás - Lajos Mihály, Agrofil-SZMI Kft.

09:15 – 10:30 Terménypiaci kilátások 2021-ben - Várady-Szabó Zoltán, Agrimpex Kft.

10:30 – 10:50 Szünet - bekészítéssel

10:50 – 11:30 2020-as kalászos kísérleti eredmények - Boda Zoltán, Agrofil-SZMI Kft.

11:30 – 13:00 2020-as kukorica kísérletek eredményei és tanulságai - Lajos Mihály, Agrofil-SZMI Kft.

13:00 – 14:00 Ebéd

Nyerteseinknek a nap itt nem ér véget! Regisztrálj és vegyél részt nyereményjátékunkban, hogy részt vehess a Nyitott Klub esten!

Exkluzív szántóföldi bemutató testközelből, betekintés a klubéletbe, értékes szakmai beszélgetések a klub tagjaival, finom borvacsora. Természetesen a szállást is biztosítjuk a regisztrált és kisorsolt gazdálkodók számára.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


Szakmai partnerünk:   www.agroforum.hu

jegyár

Normál

0 Ft + ÁFA

Regisztrálj most!

Melyik helyszínen szeretnél részt venni az eseményen? *

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.