Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek Őszintén és szabadon az AgroFIELDshow-n

A díszletek hasonlóak, a tartalom egészen más! A termelők új látásmódot, szemléletet kaphatnak, az előadások és bemutatók felszabadítják a gondolkodást, miközben a nagyobb profit lehetőségét a közös eredmények, adatok alapozzák meg.


“Egyes helyszíneken lehet majd látni no-till kísérleteket, illetve a legelszántabbakat egy szója nitrogéntrágyázásra is elvisszük külön programként. Mindezek mellett nagy érdeklődés övezi a workhorse-racehorse kísérleteinket, ahol a kukoricahibrideket különböző tőszám- és nitrogénstratégiák mellett teszteljük. Azokat a hibrideket keressük, amelyek viszonylag alacsony tőszám és alacsony nitrogéndózis mellett is kiválóan teljesítenek” – mondta el kérdésemre Lajos Mihály, amikor a Püski, Dalmand és Bátya határába meghirdetett szakmai rendezvényükről kezdtünk beszélgetni.
Az Agrofil-SZMI Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, hogy a rendezvény során el tudják mondani, hogy ha valami nem működik, nem tökéletes, vagy ha éppen csak megújításra kényszerül. De ha egy újdonságot elsőre nagyon jónak tekintenek, akár meg tudják világítani a realitásokat is, fel tudnak tenni reális kérdéseket.
“Azt gondolom, hogy a mi rendezvényeinknek a különlegessége ez az őszinte és szabad elbeszélési mód, ráközelítés, ahol nem vagyunk elvárásokba zárva. Nem az a célunk, hogy még jobban fokozzuk a termelők fejében a zavart, hogy mit is használjanak. Mi ellenkező irányból közelítünk. A célunk, hogy minél inkább letisztítsuk az információt, és a desztillátumot, a legértékesebb részeket adjuk át a gazdálkodóknak, amiket forintosítani tudnak a termelés során” – húzta alá Lajos Mihály.
Az Agrofield Show augusztus 31-én Püskiben, szeptember 2-án Dalmandon, szeptember 3-án pedig Bátyán várja a termelőket, hogy olyan információkat nyújtson a résztvevőknek, ami a hétköznapokon legfeljebb az Agrofil Termelői Klub tagjai ismerhetnek meg.


A rendezvényre már csak néhány napig lehet jelentkezni!
Ne maradj le! 


Kattints és regisztrálj! 





Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.