Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása

Július 26-án nyílik az első pályázati szakasz precíziós mezőgazdasági erőgépek, eszközök vásárlására és precíziós szolgáltatások igénybevételére.

A Felhívás célja a szántóföldi növénytermesztés versenyképességének fokozása, az új digitális szántóföldi technológiák és precíziós termesztési módok elterjesztésének támogatása, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének ösztönzése.

Akár 250 millió forint vissza nem térítendő támogatás, melyben minimum 5% precíziós szolgáltatás igénybevétele elszámolható!

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásainkat teljeskörűen biztosítjuk a pályázat keretein belül is:

a) precíziós, georeferált talajmintavétel és az ahhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások igénybevétele,

b) műholdas és földközeli távérzékelési adatok beszerzése és elemzése és az ahhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások igénybevétele,

c) menedzsment-zónák lehatárolása különféle eljárásokra alapozva és az ahhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások igénybevétele,

d) differenciált anyagkijuttatási tervek és térképek készítése és az ahhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások igénybevétele,

e) naprakész termelési adatok és a termelésre vonatkozó hazai adatokon alapuló szaktanácsadás a gazdaságodra szabva (ATC klub tagság).

Ha a pályázat keretein belül igénybe veszed szolgáltatásainkat, annak mértékének függvényében automatikusan, kedvezményesen vagy akár ingyenesen 5 éves AgroFIELD Termelői Club (ATC) tagságot is biztosítunk teljessé téve a szakmai szolgáltatást nem csak precíziós gazdálkodóknak, hanem a hagyományos termelést folytatóknak is.


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.