Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek Elmarad az V. AgroFIELD Akadémia Konferencia

Az utolsó percig reménykedtünk és nem ültünk tétlen, de sajnos a már hagyományossá vált AgroFIELD Akadémia Konferencia nevű februári rendezvénysorozatunkat idén a járványügyi intézkedések miatt nem tudtuk élőben megtartani.

Úgy gondoljuk, hogy egy online konferencia nem adja vissza, igazából meg sem közelíti a konferenciáink szellemiségét és hangulatát, ezért elvetettük ennek lehetőségét. Mindig, mindent szívvel-lélekkel csinálunk, igyekszünk közösséget építeni, nem szeretnénk másképp a jövőben sem.

Az űrt kitöltendő, a közeljövőben elinduló videó sorozatunkban igyekszünk pótolni a”konferenciát” és mutatjuk be legújabb kísérleti eredményeinket a 2021-es év terménypiaci kilátásainak kíséretében.

Az új tagokkal bővülő AgroFIELD Termelői Club gőzerővel folytatja tovább munkáját, újabb kísérletek kerültek és kerülnek beállításra. A legutóbbi összejövetelen a kukorica hibridválasztás játszotta a főszerepet. Köszönhetően kísérleti eredményeinknek, a piac felforrósodott hangulatában sem volt nehezünkre gyors választ adnunk. A fajtaválasztás –csak a kisebb számmal számolva is- 100-150ezer forintos bevételkülönbség döntés hektáronként. Ehhez hozzáadódik még, ha hiányos információ birtokában a „választott” hibridet egy számára alkalmatlan tőszám és nitrogén ellátottsági környezetben indítjuk.

Ez az az előny, amit láthat a belépő termelő. A klubtalálkozók fókuszában a szakma és a fenntarthatóság áll, melynek legjelentősebb eleme a hosszútávon és fenntartható módon elérhető haszon a termelési folyamatok során. A rendezvények különlegessége a reklám, marketing és üzleti érdek mentes, őszinte elbeszélési mód. Ez a stílus és a sokféle kreatív vizsgálati ötlet, és azok eredményei egyedülálló szakmai és társasági élményt nyújtanak a tagok és azon termelők számára, akiket reméljük, hogy hamarosan a klub tagjaiként üdvözölhetünk.

Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.