Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek AgroFIELD Termelői Club – 2024.06.06.

Június 6-án, idén második alkalommal került megrendezésre az AgroFIELD Termelői Club konferencia, melynek helyszíne ezúttal Lipót volt.

A terménypiaci aktualitásokról és a lehetséges jövőbeli kilátásairól Várady-Szabó Zoltán, az Agrimpex Kft. ügyvezetője tartott előadást a megszokott tematika mentén.
Ezt követte ügyvezető társának, Kovács Endrének a piaci elemzés módszereiről, elméleteiről és jövőbeli irányairól szóló előadása, amelynek segítségével betekintést nyerhettek a résztvevők a(z) (termény)árak előrejelezhetőségébe.A rendezvény a korábban megszokottakhoz hasonlóan magas színvonalú volt. Az eseményre általánosan jellemző őszinte és baráti hangulatban zajlottak az előadások, amelyeken a tagság nagy számban jelen tudott lenni, aktívan részt vett a felmerülő kérdések megvitatásában és megválaszolásában. Az esemény gerincét adó, konferenciateremben zajló programok és a határszemle – amelyen a reggelig maradó résztvevők fakultatív jelleggel vehettek részt – is remekül sikerült. A rendezvény a Mosoni-Duna parton elköltött búcsúebéddel zárult.
Hunyadi-Buzás Balázs


Kapcsolódó hírek


Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.