Agrofil-SZMI Kft.

Hírek, szakcikkek AgroFIELD 4.0 Konferencia – előzetes Lajos Mihály, az Agrofil-SZMI Kft. ügyvezetője előadásábó

Az AgroFIELD Programot az idő és az elvégzett sok kísérleti munka alkotta meg. A történet 10-15 évvel ezelőtt kezdődött.

 Nem volt ilyen „szép neve” és ilyen határozott karaktere, de nem is ez volt a problémája, hanem az, hogy az akkori technológiai lehetőségeket és korát is megelőzte.

Ma már a technológiai lehetőségek adottak, a precíziós gazdálkodás időszerűségéről folyó vita létezik, de már eldőlt. Filozofálhatunk azon, hogy a precíziós gazdálkodás a múlt, a jelen, vagy esetleg a jövő, de itt van. Óriási hiányossága, hogy az agronómiai fejlesztés, kísérletezés nem tartott lépést a technika fejlődésével. A termelők jelenleg úgy érezhetik magukat ebben a „technikai csodában”, mint a sűrű ködben. Olyan, mint egy bivaly erős sport autóban az autópályán, ahol a felelősség és a kormány a mi kezünkben van, de a gázt más nyomja, fék pedig nincs. Józan állapotban, minden befolyásoltság nélkül,- ez a rettegés csúcsa, horror. „Betépve” óriási élvezet, de életveszélyes, – az élettel össze nem egyeztethető.

Az AgroFIELD program egyszerre „detoxikál”, kijózanít és igyekszik eloszlatni a ködöt. Segít józanul célba érni. A program alapja a technika, a kísérletezés, a tanácsadás, az oktatás és a partnerség olyan keveréke, mely csak az Agrofil-nél létezik. A tömegtermékekkel szemben minőséget kínál, valódi tapasztalatokat és tudást. Mért paraméterek mentén kínál megoldásokat azoknak, akik megszabadultak függőségüktől, képesek és akarnak a jövőre nézve tisztán látni.

Az AgroFIELD programot nem tömegterméknek terveztük, azoknak ajánljuk, akik a mérsékelt, józan tempó hívei és előnyben részesítik az organikus fejlődést a féktelen rohanás helyett. A minőséget a dömping helyett, a VALÓS HASZNOT a virtuális helyett.

További információk a konferenciáról itt olvashatóak.



Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!

9235 Püski, Petőfi Sándor utca 7.
Agrofil-SZMI Kft.